Kestävää liikkumista
Parempaa liikenneympäristöä

Pyörätelineet

Valpastin Sixpack -pyöräteline

Valpastin Sixpack on tilankäytöltään tehokas pyöräteline. Sixpackiin mahtuu nimensä mukaisesti 6 polkupyörää. Sixpack -pyörätelinettä on saatavilla myös yhteenkytkettävän mallina, jolloin telineet muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden 12, 18 tai 24 pyörälle. Valpastin Sixpack on suunniteltu siten, että erilaiset pyörät pysyvät telineessä pystyssä ja ne on mahdollista lukita rungostaan.

  • Korkeus: 95 cm
  • Leveys: 175 cm
  • Syvyys: 50 cm

Katso lisää kuvia Sixpack-pyörätelineestä.Pyöräbaari Cyclebar

Pyörät viihtyvät Pyöräbaarissa, kun omistaja on itse kaupassa, kirjastossa tai taidenäyttelyssä. Muotoilija Harri Koskinen suunnitteli Valpastin Oy:lle pyörätelineen, joka mahtuu parkkiruudun viemään tilaan. Pyöräbaariin mahtuu kerrallaan 12 polkupyörää. Pyöräbaarin lautaset suojaavat pyörän herkimmän paikan sateelta. Satulasuojiin on mahdollista myös sijoittaa viesti pyöräilijöille – vaikkapa yrityksen logo.

Katso lisää kuvia Pyöräbaarista.


Cyclehoop Parkkiruututeline

Tämä pyöräteline on palkittua muotoilua ja sitä löytyy lukuisista Euroopan kaupungeista – nyt myös mm. Helsingistä, Lahdesta ja Tampereelta. Teline sopii parkkiruutuun ja se voidaan purkaa ja koota uudestaan. Se sopiikin erinomaisesti tapahtumiin tai vaikkapa kesän aikaiseksi pyörätelineeksi. Auton muotoinen ja kokoinen teline viestittää hauskalla tavalla, että yhden auton paikalle mahtuu kymmenen polkupyörää. Pyörätelinettä voi myös vuokrata esimerkiksi tapahtuman yhteyteen.

  • Paino: 120 kg
  • RAL-värit

Maahantuomme englantilaisen Cyclehoopin tuotteita, joilla on paljon tyyytyväisiä käyttäjiä ympäri Eurooppaa.

Katso lisää kuvia Cyclehoop Parkkiruututelineestä.