Kestävää liikkumista
Parempaa liikenneympäristöä

Viisaan liikkumisen kokeilut

Viisaan liikkumisen kokeilujen tavoitteena on innostaa ihmisiä testaamaan uusia tapoja kulkea arkimatkojaan ja vähentää erityisesti yksin autolla tehtäviä matkoja.

Kaupunkiympäristön toimialan yhteiskäyttöauto- ja kyydinjakopalveluiden pilotti, joulukuu 2018 – hakuaikaa jatkettu 28.11. asti!

Työskenteletkö Helsingin kaupungin Kaupunkiympäristön toimialalla? Kuljetko työasiamatkoja omalla autolla? Olisiko taksi tai kimppakyyti sinulle joskus houkutteleva vaihtoehto? Haluaisitko testata yhteiskäyttöautoja?

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua pilottiin, jossa testataan yhteiskäyttöautopalveluita (24Rent ja Go now!) sekä taksi- ja kyydinjakopalvelua (Kyyti). Pilotti järjestetään joulukuussa 2018 ja kokeilijat saavat sen aikana käyttää kyseisiä palveluita työasiamatkoillaan.

Jos kiinnostuit, hae mukaan pilottiin viimeistään 22.11.2018 28.11. klo 16 mennessä tästä linkistä. Kaikkien hakijoiden kesken arvotaan 4 kpl Finnkinon elokuvalippuja!

Kokeilijoiksi valitut henkilöt kutsutaan torstaina 29.11. klo 9-10:30 pidettävään starttitilaisuuteen, jossa annetaan ohjeet pilotoitavien palveluiden käyttöön. Tilaisuuteen voi osallistua myös Skypellä.

 

 

 

Työnantaja, kiinnostaako kokeilu?

Viisaan liikkumisen kokeilut ovat käytännönläheinen tapa vauhdittaa kestävän liikkumisen edistämistä työpaikalla.  Ota yhteyttä ja kysy lisää!