Kestävää liikkumista
Parempaa liikenneympäristöä

Viisaan liikkumisen kokeilut

Viisaan liikkumisen kokeilujen tavoitteena on innostaa ihmisiä testaamaan uusia tapoja kulkea arkimatkojaan ja vähentää erityisesti yksin autolla tehtäviä matkoja.

 

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin työntekijä, hae mukaan sähköpyöräkokeiluun!

Työskenteletkö Kanta-Hämeen keskussairaalassa tai Riihimäen sairaalassa? Voisiko sähköpyörä olla sinulle sopiva kulkutapa kodin ja työpaikan välisillä matkoilla? Hae mukaan kokeiluun!

Mukaan valitut kokeilijat saavat käyttöönsä sähköpyörän kahden viikon ajaksi. Tarjolla on neljä tavallista sähköpyörää ja yksi sähköavusteinen tavarapyörä. Kokeiluun saavat hakea kaikki sairaanhoitopiirin työntekijät, mutta erityisesti mukaan toivotaan sellaisia kokeilijoita, jotka olisivat valmiita vaihtamaan auton sähköpyörään työmatkoilla – edes kokeilumielessä.

Kokeilut järjestetään kahdessa tai kolmessa jaksossa ja kullekin jaksolle pääsee mukaan viisi sähköpyöräkokeilijaa.

Kokeilujaksojen ajankohdat:

  • I kokeilujakso/Hämeenlinna pe 22.3.- pe 5.4.
  • II kokeilujakso/Hämeenlinna ma 8.4.-ti 23.4. (pääsiäisen yli)
  • III kokeilujakso/Riihimäki (jos riittävästi kokeilijoita), ke 24.4.- ke 8.5.

Hae kokeiluun viimeistään 15.3. täyttämällä hakulomake!

Sähköpyöräkokeilut ovat osa Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kestävien kulkutapojen edistämistä.  Lisäämällä joukkoliikenteen käyttöä, kävelyä ja pyöräilyä edistetään henkilökunnan terveyttä ja vähennetään työmatkaliikenteestä aiheutuvia ympäristöhaittoja. Tavoitteena on samalla vähentää pysäköintipaineita sairaala-alueella.

Työnantaja, kiinnostaako kokeilu?

Viisaan liikkumisen kokeilut ovat käytännönläheinen tapa vauhdittaa kestävän liikkumisen edistämistä työpaikalla.  Ota yhteyttä ja kysy lisää!