Kestävää liikkumista
Parempaa liikenneympäristöä

Pyöräkourut

Pyöräkouru tuo helpotusta polkupyörän kuljettamiseen portaissa ja jyrkissä rampeissa. Esimerkiksi kellareissa sijaitsevat pyörävarastot ovat usein vaikeakulkuisten rappusten takana, jolloin pyörän kantaminen käy raskaaksi. Pyörän taluttaminen pyöräkourua pitkin on paitsi helpompaa myös turvallisempaa.

 

VeloComfort – avustava pyöräkouru

VeloComfort on kahden pyöräkourun konsepti, joka avustaa pyörän talutusta jyrkissä paikoissa: ylöspäin kuljetettavaa pyörää työntää eteenpäin kourussa kulkeva liukuhihna ja alaspäin kuljetettavaa pyörää jarruttavat kouruun asennetut harjakset. VeloComfort sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön.

VeloComfort®ConveyorBelt – alhaalta ylös

Portaiden toiseen reunaan asennettavassa kourussa on sähkömoottorilla toimiva liukuhihna, joka auttaa työntämään pyörää ylöspäin. Liukuhihna käynnistyy, kun sisäänrakennetut sensorit havaitsevat pyörän ja pysähtyy, kun hihnalla ei enää ole pyöriä. Kouru sopii kaikenlaisten kaksipyöräisten kuljetukseen, niin ohuille kuin leveille renkaille.

  • Leveys: 94 mm
  • Korkeus: 123 mm
  • Pituus: säädettävissä

VeloComfort®GutterBrush – ylhäältä alas

Portaiden toiseen reunaan asennettavassa kourussa on sisällä harjakset, jotka jarruttavat pyörää alaspäin kuljetettaessa. Kouru sopii kaikenlaisten kaksipyöräisten kuljetukseen, niin ohuille kuin leveille renkaille. Käsijarruttomia pyöriä kuljetettaessa pyörää joutuu tukemaan hieman enemmän kuin käsijarrullista pyörää.

  • Leveys: 163 mm
  • Korkeus: 128 mm
  • Pituus: säädettävissä

Maahantuomme hollantilaisen Lo Minck Systemen -yrityksen pyöräpysäköintituotteita. Lisätietoa VeloComfort -pyöräkouruista Lo Minckin sivuilta.

Katso lisää kuvia ja video VeloComfort -pyöräkouruista.

Kuva: Lo Minck

 

Cyclehoop-pyöräkouru

Cyclehoop-pyöräkourun leveys sopii kaikille pyörille ja pituus on säädettävissä asennuspaikan mukaan. Tuote sopii myös ulkokäyttöön. Kourussa on liukuesteteippaus, joka estää pyörää luisumasta alaspäin.

  • Leveys: 200 mm
  • Korkeus: 73 mm
  • Pituus: säädettävissä

Maahantuomme englantilaisen Cyclehoopin tuotteita, joilla on paljon tyytyväisiä käyttäjiä ympäri Eurooppaa. Lisätietoa Cyclehoop-pyöräkourusta Cyclehoopin sivuilta.

 


Kuva: Cyclehoop