Kestävää liikkumista
Parempaa liikenneympäristöä

Pyöräparkkipalvelu

Laadukas pyöräparkki edistää pyöräilyä ja pitää ympäristön siistinä. Tarjoamme taloyhtiöille, kauppakeskuksille ja muille kiinteistöille pyöräpysäköinnin kokonaispalvelua. Suunnittelemme, toimitamme ja asennamme laadukkaat pyörätelineet.

graafi_suunnittelu-tuotteet-asennus_72res-1

 

Suunnittelu:
Pyöräparkkien suunnittelussa tulee huomioida ylläpito, ympäristön muut käyttäjät sekä itse pyöräilijät. Kunnossapidon on onnistuttava niin talvella kuin kesälläkin. Ympäristön on oltava esteetön. Pyöräilijät arvostavat helppoutta, sadesuojaa ja turvallisuuutta. Hyvällä suunnittelulla voidaan toteuttaa pyöräparkkeja, jotka toimivat niin ylläpitäjän, muiden käyttäjien kuin pyöräilijöidenkin näkökulmasta.

Tuotteet:
Pyörätelineiden ja -katosten tulee kestää katseita ja käyttöä. Suomen talvi ja ilkivalta luovat haasteita. Valpastin tarjoaa tyylikkäitä pyörätelineitä moneen tarpeeseen. Tutustu tuotteisiimme täältä.

Asennus:
Pyörätelineet tulee asentaa siten, että telineitä on helppo käyttää. Tilaa pyörälle ja pyöräilijälle on jätettävä riittävästi. Telineiden asennustapa valitaan telinetyypin ja sijoituspaikan mukaan. Julkisissa tiloissa suosittelemme pyörätelineiden kiinteää asennusta.
Vuokraamme näyttäviä pyörätelineitämme väliaikaiskäyttöön, vaikkapa kesäksi tai tapahtumaan.

pyoraparkkipalvelu_tunnus_pieni