Kestävää liikkumista
Parempaa liikenneympäristöä

Yritys

Valpastin Oy on kestävän liikenteen tuotteisiin ja palveluihin erikoistunut yritys, jonka osaaminen perustuu liikennesuunnittelun tuntemukseen. Valpastin Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, työnantajat, kiinteistöt, kuten kauppakeskukset ja toimitilat, sekä yksittäiset taloyhtiöt. Kaikki, jotka haluavat nauttia kestävän liikkumisen hyödyistä.

 

Tapamme toimia

Valpastin Oy:n arvot ovat kestävyys, kumppanuus, terveellisyys ja tekemisen ilo. Haluamme elää niin kuin opetamme ja meille onkin myönnetty HSL:n Työpaikka, joka liikuttaa -sertifikaatti. Liiketoimintamme perustuu vastuullisuuteen ja siksi olemme mukana Luotettava Kumppani -ohjelmassa.

 

HSL_tyopaikka_joka_liikuttaa_rgb_80x80pxhttps___www.tilaajavastuu.fi_wp-content_uploads_2015_04_luotettavakumppani_RGB_-jpg-

 

 

 

 

 

 

Mari Päätalo, toimitusjohtaja

Mari Päätalo on ympäristön rakentaja. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus liikenneturvallisuuden, kävelyn ja pyöräilyn sekä joukkoliikenteen ratkaisuista.

Puh. 040 720 2872

mari.paatalo(at)valpastin.fi

 

 

Sally Londesborough, projektipäällikkö

Sally Londesborough on ympäristöasiantuntija, jolla on monipuolista kokemusta kestävämpien elämäntapojen tuomisesta ihmisten ja yritysten arkeen.

Puh. 050 533 3643

sally.londesborough(at)valpastin.fi

 

 

Pekka Manninen, kalustovastaava

Pekka Manninen vastaa Valpastimen kaluston ylläpidosta.

Puh. 045 78777558

pekka.manninen(at)valpastin.fi